Reviews


Marit
“Het is geen snelle fix,

maar een goed, diep doorgrond herstel

waar ik de rest van mij leven iets aan heb.

“Dankbaar dat Joséphien op mijn pad is gekomen. De vastigheid van één persoon zodat ik niet steeds elke keer opnieuw mijn verhaal moest doen. Iemand opnieuw moest leren vertrouwen. Ik was op zoek omdat ik was vastgelopen. Ik had geen idee waar het “fout” was gegaan en waar te beginnen.

Joséphien heeft verschillende manier gebruikt om me te helpen. Niet alleen praten maar ook door middel van dingen maken: niet vanuit je hoofd, maar vanuit het gevoel. Er kwamen dingen naar boven waar ik van te voren geen weet van had. Joséphien heeft mij weer op de rails geholpen. Het is geen snelle fix, maar een goed, diep doorgrond herstel waar ik de rest van mij leven iets aan heb.”


Annemiek

“Als ik jou vertel over mijn burn-out klachten heb ik gelijk het gevoel dat je begrijpt wat ik bedoel. Bij eerdere hulpverlening moest ik mezelf steeds herhalen en dan vroeg ik me nog steeds af of ze wist waar ik “uithing.”

Een training die indruk maakte, het was confronterend voor mij, maar nodig. Steeds weer kwam je met nieuwe oefeningen om me bewust te maken van hoe ik de dingen doe. Ik heb er veel aan gehad en bedank je vanuit mijn hart. Veel succes met alle trainingen die nog komen.”
“Als ik jou vertel over mijn burn-out klachten

heb ik gelijk het gevoel dat je begrijpt wat ik bedoel.”


Liesbeth


Joséphien is een warme, sprankelende vrouw.

Ik voelde me begrepen in wat ik voelde.”

“Joséphien is een warme, sprankelende vrouw. Ik voelde me begrepen in wat ik voelde.

Ze kan je heel goed stimuleren om in actie te komen. Ik vond het fijn dat ze me zelfvertrouwen gaf door me complimenten te geven. Dat was voor dingen die ik als gewoon ervaarde en omdat ik buiten mijn comfort zone durfde te gaan. Door haar ACT-kennis kan ze je uit het doolhof van gedachten halen en weer bewust laten zijn van wat je denkt. Ik leerde om beter met mijn gevoelens en gedachten om te gaan en bewuste keuzes te maken wat voor mij belangrijk is.

Joséphien heeft een goed invoelend vermogen. Ik voelde me ook op een dieper niveau gesteund.”


Samen vinden we een oplossing!

ACT-ART.NL

© Tros Therapie & Trainingen

info@act-art.nl
+31(0)6 298 101 41 

Heerhugowaard (NH)
en omgeving